Praz și Gruyere foietaj "Pizza
Praz și Gruyere foetaj " Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 622 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână foietaj, ulei de măsline extravirgin, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sparanghel ras și tartă de foietaj Gruyere, Triunghiuri de foietaj cu Praz de ciuperci Ivo, și Pizza Kohlrabi, Praz Și Gruyeincorporre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5-10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Rulați patiseria ușor într-o formă dreptunghiulară pentru a se potrivi pe un covor de silicon pe o foaie de copt. Îndoiți marginile pentru a crea un chenar inch.
Întindeți prazul pe foaia de patiserie, apoi acoperiți cu brânzeturi.
Coaceți la 400 de grade până când patiseria se rumeneste, aproximativ 25-30 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a tăia cu o roată de pizza.