Praz pentru copii în sos de vin
Prazul pentru bebeluși în sos de vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praz pentru bebeluși, roșii Rome, crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Praz Cu Sos Cremos De Vin, Praz La grătar cu sos Romesco, și Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați rădăcinile și blaturile prazului, făcând fiecare Praz de 6 inci lungime. Clătiți bine.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, combinați ceapa și usturoiul. Se amestecă la foc mediu-mare până când ceapa este moale, 4 până la 5 minute.
Adăugați vin, bulion, felii de lămâie, roșii și pătrunjel în tigaie.
Așezați prazul în tigaie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Întoarceți focul la minim și fierbeți până când prazul este fraged când este străpuns, aproximativ 10 minute.
Cu o lingură cu fante, transferați prazul într-un vas cu margini puțin adânci.
Aruncați feliile de lămâie și pătrunjelul. Se fierbe amestecul de roșii la foc mare până se reduce la aproximativ 1 cană, 3 până la 5 minute.
Se toarnă sosul peste centrul prazului.
Se ornează cu coaja de lămâie și se condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.