Praz Mac și brânză
Praz Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 720 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți macaroane de cot, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Adăugați prazul și gătiți la foc mare, amestecând doar până se ofilesc ușor, 5 minute; condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana cand este foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o cratiță mare, topiți restul de 2 linguri de unt.
Adăugați făina și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați jumătate și jumătate și aduceți la fierbere, amestecând până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 căni de brânză, condimentați cu sare și piper și bateți sosul de brânză până se topește.
Într-o cratiță mare cu apă clocotită sărată, gătiți macaroanele până aproape al dente.
Adăugați macaroanele și sosul de brânză la verdele de praz și amestecați până se combină.
Transferați macaroanele într-un vas de copt de 8 x 11 inci și presărați cu restul de 1/2 cană de brânză.
Coaceți timp de aproximativ 40 de minute, până la barbotare. Porniți broilerul și fierbeți mac-ul și brânza până se rumenesc deasupra, aproximativ 3 minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.