Praz La grătar cu sos Romesco

Praz La grătar cu sos Romesco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prazul la grătar cu sos Romesco. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 290 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Europene. Un amestec de oțet de sherry, baghetă groasă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Romesco Și Praz La Grătar, Praz la gratar cu Romesco (Cal...........), și Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți ancho-ul cu apă fierbinte de la robinet și înmuiați până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgere.
4
Între timp, într-o farfurie de plăcintă, prăjiți alunele la cuptor timp de aproximativ 10 minute, sau până când sunt parfumate și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați alunele să se răcească, apoi transferați-le pe un prosop de bucătărie și frecați-le împreună pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Transferați alunele pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească complet, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Într-un robot de bucătărie, combinați ancho-ul cu alunele, bagheta prăjită, migdalele și usturoiul și procesați până la o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
BaguetteBaguette
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați roșiile, ardeiul roșu prăjit și oțetul și piureul. Cu mașina pornită, turnați încet 1/4 cană de ulei de măsline și procesați până se omogenizează și se omogenizează. Răsturnați sosul romesco într-un castron, amestecați pătrunjelul și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Ungeți prazul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se carbonizează peste tot, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Se servește cu sosul romesco alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista