Praz La grătar cu sos Romesco

Praz La grătar cu sos Romesco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prazul la grătar cu sos Romesco. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 290 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Europene. Un amestec de oțet de sherry, baghetă groasă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Romesco Și Praz La Grătar, Praz la gratar cu Romesco (Cal...........), și Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți ancho-ul cu apă fierbinte de la robinet și înmuiați până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgere.
4
Între timp, într-o farfurie de plăcintă, prăjiți alunele la cuptor timp de aproximativ 10 minute, sau până când sunt parfumate și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați alunele să se răcească, apoi transferați-le pe un prosop de bucătărie și frecați-le împreună pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Transferați alunele pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească complet, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Într-un robot de bucătărie, combinați ancho-ul cu alunele, bagheta prăjită, migdalele și usturoiul și procesați până la o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
BaguetteBaguette
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați roșiile, ardeiul roșu prăjit și oțetul și piureul. Cu mașina pornită, turnați încet 1/4 cană de ulei de măsline și procesați până se omogenizează și se omogenizează. Răsturnați sosul romesco într-un castron, amestecați pătrunjelul și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ungeți prazul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se carbonizează peste tot, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Se servește cu sosul romesco alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista