Praz la Grecque (praz în stil grecesc)
Prazul la Grecque (praz în stil grecesc) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 188 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de sare, roșii, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Prasorizo (orez grecesc cu praz), Praz 101, și Pui și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați rădăcinile, frunzele exterioare și vârfurile din Praz, lăsând 1 1/2 până la 2 inci de frunze întunecate. Feliați prazul în jumătate pe lungime până la 1 inch de capătul becului și clătiți cu apă rece. Aranjați prazul într-un singur strat în partea de jos pe o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Combinați apa și următoarele 6 ingrediente (prin scorțișoară) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Se toarnă amestecul de oțet peste praz. Acoperiți cu folie și coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când prazul este fraged. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați prazul; rezervați lichid de gătit. Se răcește prazul la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 2 ore.
Așezați lichidul de gătit într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de gătit. Aruncați solidele.
Așezați 2 jumătăți de praz pe fiecare din cele 4 farfurii mici; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană de roșii și 1 1/2 lingurițe de măsline.
Stropiți 1 lingură de lichid rezervat peste fiecare porție și împărțiți brânza uniform între farfurii.
Se presară uniform cu maghiran tocat și oregano tocat.