Praz fiert și mere
Prazul fiert și merele sunt un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 130 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită praz, mâncare de mere, cimbru și buton de unt. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Câini Cheddar cu praz și mere fierte cu cidru, Sote de pui cu mere și praz, și Mere verzi și praz sotate.
Instrucțiuni
Aranjați prazul și pene de mere într-un singur strat într-o caserolă largă, superficială, cu capac. Puneți crenguțele de cimbru printre praz și turnați peste stoc. Condimentați și punctați untul deasupra.
Se pune la foc mediu, se aduce la fierbere, apoi se pune capacul și se fierbe ușor timp de 15 minute sau până când merele și prazul sunt fragede.