Praz cremos la cuptor cu firimituri de citrice

Praz cremos la cuptor cu firimituri de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prazul cremos la cuptor cu firimituri de citrice. Această rețetă servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână praz, parmezan, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Praz Cu Pesmet Cu Unt, Praz Cremos La Cuptor Cu Usturoi, Cimbru Și Parmigiano, și Fasole de unt cremoasă cu firimituri crocante sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aburiti prazul timp de 10 minute sau pana se inmoaie, apoi scurgeti si uscati. Aranjați într-un vas rezistent la cuptor și lingură peste sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Amestecați pesmetul, brânza, coaja de lămâie și cimbru împreună. Se împrăștie peste praz și se coace timp de 15-20 de minute, până când prazul este fiert și firimiturile au devenit aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista