Praz, Ciuperci Și Ceapă Sote

Praz, Ciuperci Și Ceapă Sote
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Prazul, ciupercile și ceapa sote ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde sotată cu ciuperci și ceapă, Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă, și Fasole verde saut cu ciuperci și ceapă Cipollini caramelizată pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista