Praz aburit în muștar și vinetă de Caper
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Prazul aburit în muștar și vinaigretă de Caper ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 131 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați capere în oțet, sare de mare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Praz Aburit În Muștar Și Vinetă De Caper, Praz aburit cu vinetă de muștar-șalotă, și Praz aburit în Vinaigrette {poireaux Vinaigrette} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți vinaigreta: într-un castron mic, combinați oțetul și sarea și bateți pentru a dizolva sarea.
Adăugați muștarul, caperele și uleiul și bateți pentru a amesteca. Gust pentru condimente. Pune deoparte.
Aduceți 1 litru de apă la foc mic în fundul unui abur.
Așezați prazul pe raftul aburitor.
Așezați raftul peste apa care fierbe, acoperiți și aburiți până când prazul este moale și fiert, aproximativ 10 minute.
Scurgeți prazul și transferați-l într-un platou. Acoperiți imediat cu vinaigreta în timp ce prazul este cald, astfel încât să absoarbă sosul.
Se presară arpagic sau pătrunjel și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;