Praz aburit cu vinetă de muștar-șalotă
Prazul aburit cu vinaigretă de muștar-șalotă este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Praz aburit în muștar și vinetă de Caper, Praz Aburit În Muștar Și Vinetă De Caper, și Praz aburit în Vinaigrette {poireaux Vinaigrette} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță prevăzută cu un coș cu aburi, aduceți 1 inch de apă la fierbere.
Adăugați prazul, acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se scurge prazul, se usucă și se dă la frigider până se răcește, 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați șalota cu muștarul și vinul roșu și oțeturile balsamice.
Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper negru.
Movilă prazul aburit pe farfurii.
Stropiți-le cu vinaigreta, presărați pătrunjelul și serviți.