Pranz Panzanella
Reteta Panzanella masa de prânz ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 1. O porție conține 299 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză feta, roșii coapte cu viță de vie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella, Panzanella, și Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea prăjită în bucăți de 1 inch (ar trebui să aveți 2 căni).
Transferați într-un container portabil.
Adăugați castraveți, ceapă roșie, roșii și feta. Aruncă ușor.
Presărați amestecul cu oțet, ulei și piper după gust. Aruncă din nou. Salata este cel mai bine marinată, când sucurile de roșii au intrat în pâine. Păstrați la temperatura camerei până la 3 ore sau refrigerați până la 6 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo