Praline-Somon Glazurat
Somonul glazurat cu Praline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 255 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Praline-Pâine De Mere Glazurată, Praline - pâine de mere glazurată + VIDEO, și Praline-Tort Bundt Cu Mere Glazurate.
Instrucțiuni
Clătiți somonul și uscați-l.
Se presară peste tot cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați nuci pecan, zahăr brun, unt, suc de lămâie și 1/4 linguriță sare.
Așezați somonul pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci. Se fierbe 6 inci de la căldură timp de 6 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți peștele. Puneți amestecul de pecan uniform peste pește și fierbeți din nou, verificând frecvent pentru a vă asigura că nucile nu ard, până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), cu 1 până la 2 minute mai mult.
Cu o spatulă largă, transferați peștele pe farfuria de servire.