Praline-Muștar Glazurate Sunca

Praline-Muștar Glazurate Sunca
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Șunca glazurată cu praline-muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 798 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, jumătate de șuncă tăiată în spirală, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Încercați Praline-Pâine Cu Mere Glazurate, Praline-Tort Bundt Cu Mere Glazurate, și Praline-pâine de mere glazurate + VIDEO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea și excesul de grăsime din șunca afumată; așezați șunca într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă împreună siropul de arțar și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3
Se toarnă amestecul peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului 2 ore și 30 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140, ungând la fiecare 20 de minute cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Lăsați șunca să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Scoateți din tigaie, rezervând picături. Dacă doriți, răciți, acoperiți și răciți șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Îndepărtați grăsimea din picături cu un separator de grăsimi și aruncați-o. Acoperiți și răciți picăturile, dacă doriți. Gatiti picaturi, stafide si felii de mere intr-o cratita la foc mic 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Serviți sosul cald cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista