Praline-Muștar Glazurate Sunca
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Șunca glazurată cu praline-muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 798 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, jumătate de șuncă tăiată în spirală, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Încercați Praline-Pâine Cu Mere Glazurate, Praline-Tort Bundt Cu Mere Glazurate, și Praline-pâine de mere glazurate + VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea și excesul de grăsime din șunca afumată; așezați șunca într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună siropul de arțar și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă amestecul peste șuncă.
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului 2 ore și 30 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140, ungând la fiecare 20 de minute cu glazură.
Lăsați șunca să stea 10 minute.
Scoateți din tigaie, rezervând picături. Dacă doriți, răciți, acoperiți și răciți șunca.
Îndepărtați grăsimea din picături cu un separator de grăsimi și aruncați-o. Acoperiți și răciți picăturile, dacă doriți. Gatiti picaturi, stafide si felii de mere intr-o cratita la foc mic 5 minute.
Serviți sosul cald cu șuncă.