Praline Dovleac Torte
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, Praline Pumpkin Torte ar putea fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 457 de calorii , 5 g de proteine și 25 g de grăsimi . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea pentru frișcă, extract de vanilie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 30% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pralină cu dovleac Praline , Praline Pumpkin Torte și Pumpkin Praline Torte .
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combina zahărul brun, untul și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva zaharul.
Se toarnă în două de 9 inci bine unse. tavi rotunde pentru copt.
Se presară cu nuci pecan; misto.
Pentru tort, intr-un castron mare, batem ouale, zaharul si uleiul.
Adăugați dovleacul și vanilia.
Combinați făina, praful de copt, condimentul pentru plăcintă, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de dovleac până se omogenizează.
Turnați cu grijă aluatul peste amestecul de zahăr brun.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute; scoateți din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
Pentru topping, intr-un castron mic, batem smantana pana incepe sa se ingroase.
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate până se formează vârfuri tari.
Așezați un strat de tort, cu pralina în sus, pe o farfurie de servire.
Întindeți două treimi din amestecul de frișcă peste prăjitură. Acoperiți cu al doilea strat de prăjitură și restul de frișcă.
Stropiți cu nuci pecan suplimentare, dacă doriți. A se păstra la frigider.