Praline dovleac Torte este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vanilie, zahăr pudră, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Praline Dovleac Torte, Dovleac Praline Torte, și Dovleac Praline Torte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Căptușiți fundul tigăilor cu pergament de gătit. Într - o tigaie grea de 1 până la 2 litri la foc mic, amestecați zahărul brun, untul și 3 linguri frișcă până se topește și se amestecă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă jumătate din amestecul de zahăr brun în fiecare dintre tigăile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
4
Presărați 3/4 cană de nuci pecan tocate uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
5
Într-un castron, cu o lingură, bateți ouăle, zahărul granulat și uleiul până se omogenizează bine. Se amestecă dovleacul și 1/2 linguriță de vanilie. Într-un castron, amestecați făina, praful de copt, condimentul pentru plăcintă cu dovleac, bicarbonatul de sodiu și sarea pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Dovleac
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Bateți ingredientele uscate în amestecul de dovleac până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă jumătate din aluat în fiecare dintre Tigăi; blat neted.
8
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
9
Lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi aproximativ 5 minute, apoi inversați pe rafturi și îndepărtați tigăile și hârtia.
10
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 1/2 ore.
11
Cu până la 6 ore înainte de servire, într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți restul de 1 3/4 căni de frișcă până se formează vârfuri moi. La viteză mică, bateți zahărul pudră și restul de 1/2 linguriță de vanilie doar până se omogenizează. Puneți un strat de tort, pecan praline cu fața în sus, pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Praline
Vanilie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
12
Întindeți două treimi din amestecul de frișcă deasupra. Setați al doilea strat, cu pralina în sus, deasupra. Acoperiți cu amestecul de frișcă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Se presară cu restul de 1/4 cană de nuci pecan tocate.