Praline cu fistic și tort cu vanilie

Pralina cu fistic și tortul cu vanilie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 456 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 49 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină auto-crescătoare, zahăr tos, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de praline cu fistic cu ciocolată albă, Tort de fistic cu cremă de unt de vanilie cu miere, și Tort De Fistic Cu Glazură De Migdale Vanillan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ungeți două cutii de sandviș de 20 cm și tapetați cu hârtie de copt antiaderentă. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului împreună până când aveți un aluat neted și moale.
Blitz fisticul într-un robot de bucătărie până când este foarte fin.
Adăugați făina auto-crescătoare și zahărul tos în nuci și blitz până se combină complet.
Adăugați ouăle, praful de copt și laptele și amestecați împreună.
Împărțiți amestecul între cutii, neteziți suprafața cu o spatulă sau spatele unei linguri, apoi coaceți aproximativ 20 de minute până devin aurii și tortul revine la presare. Rotiți pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Pentru umplutură amestecați brânza moale cu zahărul tos și câteva picături de esență de vanilie.
Sandwich bureții cu umplutura. Pentru topping, amestecați 2 lingurițe de apă cu 100 g zahăr tos într-un castron cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3-4 minute până când clocotește și începe să se caramelizeze. Se amestecă o mână de fistic tocat aproximativ, apoi se pune rapid pe tort. Păstrați într-un recipient etanș și mâncați în termen de 2 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu vanilie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "