Praline, cafea și tort cu cremă

Praline, cafea și tort cu cremă
Pralinele, cafeaua și tortul cu cremă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 633 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, amestec de prăjituri, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Cheesecake cu praline și cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați amestecul de tort, ouăle, lichiorul de cafea și uleiul într-un castron mare și amestecați la viteză medie timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 25 de minute (poate varia). Gata când tortul revine la atingere sau scobitoarea introdusă în centru iese curată. Puneți deoparte pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Pentru a face praline: combinați untul și zahărul brun într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
PralinePraline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește la mediu spre mediu, amestecând constant. Aduceți la fierbere timp de 2 minute, amestecând din nou constant.
7
Se toarnă nuci pecan și se ia de pe foc. Se amestecă, apoi se toarnă imediat praline peste tort. Tort rece în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Nuci PecanNuci Pecan
8
Pentru a face glazura: combinați amestecul de budincă, laptele, crema de brânză și toppingul bătut fără lapte și bateți cu mixerul electric până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
GlazuraGlazura
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Se întinde pe tort. Gata de servit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista