Praline necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 77 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 419 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanilan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Praline, Praline, și Praline.
Instrucțiuni
1
Ungeți părțile laterale ale unei cratițe grele de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Așezați zahărul, sarea și siropul de porumb, laptele și untul în cratiță. La foc mediu, amestecați constant amestecul cu o lingură de lemn până când zaharurile s-au dizolvat și amestecul ajunge la fierbere. Continuați să gătiți într-o etapă cu bile moi, aproximativ 236 grade F pe un termometru cu bomboane. Dacă faceți un test de apă rece, mingea de bomboane se va aplatiza atunci când o scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Unt
Bomboane
Zahăr
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Lingura De Lemn
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
4
Adăugați vanilia și nucile și bateți cu o lingură cu mâna timp de aproximativ 2 minute sau până când bomboanele sunt ușor groase și încep să-și piardă luciul. Aruncați rapid linguri cu vârf pe hârtie cerată. Dacă bomboanele devin rigide, adăugați câteva picături de apă fierbinte.