Prajiturile lui Mary Ann
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Mary Ann's Cookies. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 107 calorii . Această rețetă servește 48. Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, melasă, scorțișoară măcinată și ghimbir măcinat. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12% , ceea ce nu este atât de excelent. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brânza Mary Ann Pimiento , Prajitura Mary Ann cu caș de lămâie și afine și Prăjitură Mary Ann cu cremă de căpșuni cu frișcă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Crema de zahar, shortening si melasa impreuna.
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în apa fierbinte.
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu amestecul de apă.
Puneți dintr-o lingură pe o foaie de biscuiți unsă.
Coaceți timp de 10 minute. NU MAROI. Înghețați cu un glazur de vanilie, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.