Prajituri Turta dulce cu fructe

Prajituri Turta dulce cu fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu fructe din turtă dulce. Această rețetă face 36 de porții cu 104 calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 26 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați stafide, apă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi prăjituri cu prăjituri cu fructe, prăjituri mai bune decât prăjituri cu fructe și prăjituri cu prăjituri cu fructe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, amestecați amestecul de biscuiți, untul topit și apa pentru a forma un aluat moale. Se amestecă fructele confiate, nucile pecan și stafidele. Puneți aluatul cu linguri, la 2 inchi una de alta, pe foi de copt neunsate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
1 Pachet (14-1/2 Uncii) Amestec De Prăjitură/prajituri De Turtă Dulce1 Pachet (14-1/2 Uncii) Amestec De Prăjitură/prajituri De Turtă Dulce
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă DulceAmbalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Coaceți 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește pe tigăi 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul de cofetă și suficient suc de portocale pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți sau stropiți peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Se lasa sa stea pana se fixeaza.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista