Prajituri de cartofi picante cu Chutney verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 109 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, chili serrano, stoc de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri crocante de Quinoa cu Chutney de roșii verzi și roșii de moștenire Green Zebra, Blinele de pătlagină cu o piersică dulce și acră picantă și Chutney de ardei gras, și chutney verde , cum se face chutney verde dulce.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 121°.To faceți chutney - ul, într-un robot de bucătărie sau blender, combinați coriandru, mentă, ardei iute, ghimbir, usturoi, apă, suc de lămâie, zahăr și sare. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a obține o consistență bună. Gustați și reglați condimentele. Ar trebui să aveți aproximativ 1 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Transferați într-un castron de servire și setați aside.To faceți prăjiturile, într-un castron, combinați făina de naut, stocul, 1 Tbs. ulei de arahide, garam masala, turmeric și praf de copt. Se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă ceapa verde, chili și coriandru. Aluatul trebuie să fie gros. Se condimentează cu sare și pepper.In o tigaie adâncă la foc mediu, se toarnă ulei la o adâncime de 1 inch și se încălzește la 177° pe un termometru de prăjit. Între timp, curățați și feliați subțire ignamul și cartoful de copt. Lucrând în loturi, înmuiați feliile în aluat pentru a le acoperi și apoi strecurați-le în uleiul fierbinte. Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe ambele părți, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați cald în cuptor în timp ce gătiți restul de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Făină De Năut
Cartofi De Copt
1 1/3 Cană Melasă
Garam Masala
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
Turmeric
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați prăjiturile într-un platou de servire încălzit și serviți cu chutney.