Biscuiții franțuzești de Crăciun durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 12 cenți per porție, obțineți un desert care servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 58 de calorii. Un amestec de lapte, unt, firimituri de biscuiți Graham și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7%, care este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și prăjiturile de Crăciun: prăjituri de Crăciun norvegiene, conserve de morcovi condimentate de prune și portocale de ciocolată, ricciarelli, prăjituri italiene de migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără gluten și 12 zile de prăjituri de Crăciun: prăjituri de ciocolată și cireșe. .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Se bate în lapte. Adăugați treptat pesmetul și amestecați bine. Se amestecă chipsurile și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sos De Curcan, încălzit
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Umpleți paharele de copt din folie miniaturală pe trei sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până când se fixează. Se răcește pe gratele de sârmă. Acoperiți fiecare prăjitură cu 1/4 linguriță de ciocolată topită. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Cookie-uri în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.