Prajituri fragile cu arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile friabile cu arahide. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 95 de calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați bucăți de toffee, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt arahide fragile , fragile, sărate, crocant de migdale Roca și fructe și nuci fragile .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie de copt.
Bateți shorteningul cu zahărul brun, zahărul alb și vanilia într-un castron până devine cremos.
Adăugați ou; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare; se amestecă până se încorporează. Încorporați 1 cană de chipsuri de unt de arahide, bucăți de caramel și alune. Puneți aluatul cu lingura rotunjită, la aproximativ 2 inci una de cealaltă, pe foile de copt pregătite.
Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit până devin maro auriu și se pun doar la mijloc, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foaie timp de 3 minute înainte de a se transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Încălzește chipsurile de unt de arahide rămase într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde până se topesc, aproximativ 45 de secunde.
Stropiți peste fursecurile răcite.