Prajituri Dulci De Patlagina

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile dulci de pătlagină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Blinele de pătlagină cu o piersică dulce și acră picantă și Chutney de ardei gras, Frunze De Pătlagină, și Prajituri De Patlagina Cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul brun, praful de copt și sarea într-un castron mare, apoi adăugați apă și ou și bateți până când aluatul este neted.
Curățați pătlaginele și tăiați-le pe o diagonală ușoară în bucăți de 1/2 inch. Se amestecă în aluat pentru a acoperi bine.
Se amestecă împreună zahărul granulat și scorțișoara într-un castron puțin adânc.
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când termometrul înregistrează 340 circulari F. (Vezi nota bucătarilor, mai jos.) Prăjiți feliile de pătlagină în loturi de 6 (nu le înghesuiți) până când fundul este auriu, aproximativ 45 de secunde, apoi răsturnați și prăjiți până când cealaltă parte a fiecăruia este aurie, cu 30 până la 45 de secunde în plus.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
În timp ce este încă cald, aruncați fiecare lot în amestec de zahăr până când este acoperit, apoi transferați într-un platou.
Se servește fierbinte sau cald.
Pentru a lua temperatura unei cantități superficiale de ulei cu un termometru metalic cu cadru plat, puneți becul termometrului în tigaie și rotiți termometrul cu fața în jos, sprijinind celălalt capăt (nu mânerul din plastic) de marginea tigaiei. Verificați frecvent temperatura.