Prajituri Dulci De Patlagina

Prajituri Dulci De Patlagina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile dulci de pătlagină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Blinele de pătlagină cu o piersică dulce și acră picantă și Chutney de ardei gras, Frunze De Pătlagină, și Prajituri De Patlagina Cu Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul brun, praful de copt și sarea într-un castron mare, apoi adăugați apă și ou și bateți până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Curățați pătlaginele și tăiați-le pe o diagonală ușoară în bucăți de 1/2 inch. Se amestecă în aluat pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
3
Se amestecă împreună zahărul granulat și scorțișoara într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când termometrul înregistrează 340 circulari F. (Vezi nota bucătarilor, mai jos.) Prăjiți feliile de pătlagină în loturi de 6 (nu le înghesuiți) până când fundul este auriu, aproximativ 45 de secunde, apoi răsturnați și prăjiți până când cealaltă parte a fiecăruia este aurie, cu 30 până la 45 de secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
5
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
În timp ce este încă cald, aruncați fiecare lot în amestec de zahăr până când este acoperit, apoi transferați într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Se servește fierbinte sau cald.
1
Pentru a lua temperatura unei cantități superficiale de ulei cu un termometru metalic cu cadru plat, puneți becul termometrului în tigaie și rotiți termometrul cu fața în jos, sprijinind celălalt capăt (nu mânerul din plastic) de marginea tigaiei. Verificați frecvent temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista