Dacă 77 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chiftele de pui polonez ar putea fi un spectaculos fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 25 de porții cu 99 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 984 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele De Chiftele De Pui Polonez – 5 Puncte, Puiul sufocat Polonez al lui Mike, și Puiul prăjit în stil Polonez al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați dovleceii, curățați morcovii și ceapa. Radeți legumele cu o răzătoare de mână sau un robot de bucătărie cu atașament de disc de mărunțire cu găuri fine. Vă sugerez să folosiți un robot de bucătărie, puteți grătar manual dacă preferați. Puteți toca ceapa mai degrabă decât să o radeți dacă preferați, atâta timp cât o tocați foarte mult fine.In un bol de amestecare, combinați dovlecelul ras, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne Măcinată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Răzătoare
2
Adăugați pesmet, ou bătut și condimente. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Adăugați pui măcinat și curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Se amestecă bine până se combină bine. Formați amestecul în chiftele cu 1/4 cană de amestec de carne fiecare. Amestecul este ușor lipicios; îmi place să-mi pulverizez mâinile cu puțin spray de ulei de gătit sau apă înainte de a forma tortele. Dacă amestecul este extrem de moale sau lipicios și întâmpinați probleme la formarea tortelor, adăugați mai multe pesmet până când tortele sunt modelabile (ar trebui să fie moi și lipicioase, dar totuși modelabile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie cu laturile înalte și un capac la foc mediu. Prajiti prajiturile in ulei, 6 - 7 odata pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți prăjiturile timp de 4 minute pe fiecare parte (8 minute în total). Când ați terminat de gătit, îndepărtați și lăsați deoparte. Continuați până când toate prăjiturile sunt fierte și rumenite, adăugând mai mult ulei de măsline în tigaie, dacă este necesar, pentru a preveni sticking.To faceți sos, adăugați morcovul mărunțit, ceapa tocată, sarea, piperul și boiaua în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru a prăji prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar. Răzuiți orice bucăți maro în sus din partea de jos a tigaiei în timp ce gătiți.Gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, apoi adaugati stoc. Se fierbe timp de 15-20 de minute, sau până când bucățile de morcov sunt foarte fragede și sosul este portocaliu. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați prăjiturile prăjite în sos, acoperiți și gătiți încă 20 de minute. Dacă adăugați mazăre, aruncați-le în sos cu 5 minute înainte de sfârșitul gătitului până când se încălzește.