Prajituri de pui la gratar cu Slaw de otet

Prajituri de pui la gratar cu Slaw de otet
Gratar Hoecakes de pui cu oțet Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, sare, brânză cheddar grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Prajituri De Pui La Gratar Cu Slaw De Otet, Burgeri chili Brooklyn cu sos de grătar afumat cu ulei și oțet Slaw, și Sandvișuri de pui la grătar cu Cole Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătar (mediu-marecăldură).
2
Răspândiți așchii de lemn drenateîn tava de folie de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți grătarulde la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați tigaia din folie cu așchii de lemn direct deasupra cărbunilor fierbinți (pentru cărbune) sau peste flăcări (pentru grătar cu gaz).Întoarceți grătarul la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Periați puiulcu ulei; se presara cu sare si piper.Când așchii de lemn încep să fumeze, așezați puiul pe grătar deasupra tigaiei cu așchii de lemn. Acoperiți grătarul și fumați puiul până cândgătit, întorcându-se ocazional, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se transferă într-un castron mare și se răceșteușor. Tăiați puiul în fâșii de mărimea mușcăturii; așezați în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se amestecă 2 1/2 căni de grătarsos în pui. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălzițipui în sos de grătar la căldură medie-scăzută înainte de utilizare, adăugând mai mult sos de grătar pentru a umezi amestecul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecăprimele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați 1 cană de apă și unt topit și bateți până cândbine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Plită de căldură sau nonstickskillet mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Perie cuunt topit suplimentar. Lucrând în loturi, turnați aluatul cu 1/4 cești pe grătar. Folosind spatele lingurii, întindeți imediat aluatul pentru fiecare tort în formă ovală de aproximativ 4x21/2 inci;gătiți până când fundul este maro auriu, aproximativ 2 minute. Întoarceți prăjiturile și gătiți până când fundul este maro auriu, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați prăjiturile pe foaia de copt și transferați-le în cuptor pentru a se încălzi în timp ce faceți prăjiturile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați 2 hoecakes pe fiecaredin 6 farfurii; presărați 1 lingură de cheddarcheese peste fiecare tort. Completați fiecare cu caldpui în sos de grătar. Oțet Lingură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Slaw deasupra pui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista