Prajituri De Pere Braconate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile de pere Pocate. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 36 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, coajă de lămâie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Blinele de cartofi dulci cu ouă Pocate și Avocado, Fritters De Pere, și Asiatice Pere Blinele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc moderat, amestecați împreună 4 căni de apă, suc de portocale, zahăr, coajă de lămâie și suc de lămâie. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă pere, tăiate cu părțile în sus, într-un singur strat. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, până când perele sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 15 minute.
Scoateți de pe foc și răciți perele în lichid de braconaj. (Perele pot fi braconate înainte și refrigerate în lichid de braconaj, acoperite, până la 24 de ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Îndepărtați perele din lichidul de braconaj (lichid de rezervă) și tăiați-le pe lungime în pene groase de 1/4 inch.
Se strecoară lichidul prin sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Se pune la foc moderat și se fierbe, neacoperit, până când este siropos și redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, amestecați împreună berea și oul.
Bateți ingredientele umede în uscat.
Într-o oală grea de 6 litri la foc moderat, încălziți 4 inci de ulei până când termometrul înregistrează 350 de litri F. lucrând în loturi de 6 și returnând uleiul la 350 de litri f între loturi, înmuiați pene de pere în aluat, transferați în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Transferați perele în platou, stropiți cu sirop și praf cu zahărul cofetarilor.