Prajituri de naut cu sos de iaurt

Prajituri de naut cu sos de iaurt
Fritters de năut cu sos de iaurt este un vegetarian garnitură. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 226 calorii. Mergeți la magazin și ridicați chimen, naut, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 358 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Prajituri de naut cu sos de iaurt, prajituri de naut | cum se fac prajituri de naut / chana vadas, și Prajituri De Naut Cu Sos Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți nautul conservat, puneți-l într-un castron mare și zdrobiți aproximativ cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De NăutConserve De Năut
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Se amestecă în piper tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Combinați făina și praful de copt și presărați peste năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Bateți oul și combinați cu lapte și tahini; se toarnă peste năut și se amestecă până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
TahiniTahini
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Pentru a face sos de iaurt, combinați castraveți, iaurt și lămâie, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Se toarnă ulei în tigaie până ajunge la jumătatea părții laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Se încălzește ușor la foc mediu până ajunge la 350 de grade F, sau o lingură cu un pic de aluat pe ea sfârâie când este pusă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
8
Adăugați aluatul cu lingura în uleiul fierbinte, gătind în loturi mici până când prăjiturile sunt crocante și maro auriu și păstrând prăjiturile terminate calde într-un cuptor scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se presară sare și se servește cu sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista