Prajituri de cartofi si salvie cu Aioli de lamaie

Prajituri de cartofi si salvie cu Aioli de lamaie
Cartofi și salvie blinele cu Aioli de lamaie este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 15 porții cu 243 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Fritters de năut și dovleac cu Aioli de lămâie conservați, Fritters de Crab cu salată de plante și Meyer Lemon a Orleans, și Somon ars și Aioli de lămâie cu cartof roșu, sparanghel și Hash Verde.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați apă caldă, 2 linguri de făină și drojdia. Se amestecă; lăsați să stea la loc cald aproximativ 30 de minute sau până se formează bule mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele aioli. Capac; la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
În cratița de 3 litri, acoperiți cartofii cu apă; ușor sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperi; gatiti cartofii aproximativ 20 de minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Se scurge; mash cartofi cu furculita. Se răcește aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Într-un castron mic, bateți ouăle și uleiul de măsline cu biciul; se amestecă sare, piper, coaja de lămâie și salvie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Într-un castron mare, amestecați piureul de cartofi cu amestecul de drojdie și 2 căni de făină. Se amestecă amestecul de ouă până se omogenizează bine. Se acoperă cu un prosop și se pune la loc cald aproximativ 1 1/2 ore sau până când amestecul de cartofi are o dimensiune dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
În friteuza adâncă sau cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul vegetal (2 până la 3 inci) la 177°. aruncați amestecul de cartofi cu linguri în ulei fierbinte. Se prăjesc 3 până la 4 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Se scurge pe prosoape de hârtie; se servește cald cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista