Prajituri cu somon cu sos de iaurt de lamaie-capere

Prajituri cu somon cu sos de iaurt de lamaie-capere
Prăjiturile cu somon cu sos de iaurt cu lămâie și capere sunt un fel principal de tip pescatarian. Această rețetă servește 6. O porție conține 485 de calorii, 20 g de proteine și 39 g de grăsimi. Pentru 2,64 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a fost perfect. Un amestec de iaurt grecesc plin de grăsimi, capere, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 58%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri cu somon cu sos de iaurt cu lămâie-capere, prăjituri cu somon cu sos de iaurt cu lămâie și prăjituri cu lămâie și capere și somon.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Somon: Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
3
Stropiți somonul cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până când pulpa este gătită și se fulge ușor cu o furculiță, aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte. Se lasa deoparte la racit 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți
Biscuiti Sarati, Zdrobiti, ImpartitiBiscuiti Sarati, Zdrobiti, Impartiti
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Chirțuri: Folosind o furculiță, fulgi somonul în bucăți de 1/2 inch și puneți într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați oul, arpagicul, 1/2 din biscuiții zdrobiți, porumbul, muștarul, maioneza, caperele, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru LegarePentru Legare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se amestecă ușor până când se combină. Formați amestecul în chifteluțe cu diametrul de 2 1/2 inchi, de aproximativ 3/4 inci grosime. (Dacă amestecul este prea uscat pentru a se forma în chifteluțe, adăugați maioneza suplimentară, câte 1 lingură o dată,) Acoperiți cu grijă chiftelele în biscuiții zdrobiți rămași și lăsați la frigider timp de 1 oră. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru LegarePentru Legare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați chiftele și gătiți până devin aurii și crocante, aproximativ 7 până la 8 minute pe fiecare parte.
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Sos: Într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, caperele, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Aranjați prăjiturile cu somon pe un platou și serviți alături de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista