Prajituri cu somon cu sos de iaurt de lamaie-capere
Prăjiturile cu somon cu sos de iaurt cu lămâie și capere sunt un fel principal de tip pescatarian. Această rețetă servește 6. O porție conține 485 de calorii, 20 g de proteine și 39 g de grăsimi. Pentru 2,64 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a fost perfect. Un amestec de iaurt grecesc plin de grăsimi, capere, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 58%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri cu somon cu sos de iaurt cu lămâie-capere, prăjituri cu somon cu sos de iaurt cu lămâie și prăjituri cu lămâie și capere și somon.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Somon: Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
3
Stropiți somonul cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până când pulpa este gătită și se fulge ușor cu o furculiță, aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte. Se lasa deoparte la racit 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți
Biscuiti Sarati, Zdrobiti, Impartiti
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Chirțuri: Folosind o furculiță, fulgi somonul în bucăți de 1/2 inch și puneți într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați oul, arpagicul, 1/2 din biscuiții zdrobiți, porumbul, muștarul, maioneza, caperele, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru Legare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se amestecă ușor până când se combină. Formați amestecul în chifteluțe cu diametrul de 2 1/2 inchi, de aproximativ 3/4 inci grosime. (Dacă amestecul este prea uscat pentru a se forma în chifteluțe, adăugați maioneza suplimentară, câte 1 lingură o dată,) Acoperiți cu grijă chiftelele în biscuiții zdrobiți rămași și lăsați la frigider timp de 1 oră. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru Legare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați chiftele și gătiți până devin aurii și crocante, aproximativ 7 până la 8 minute pe fiecare parte.
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
9
Sos: Într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, caperele, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Aranjați prăjiturile cu somon pe un platou și serviți alături de sos.