Prajituri cu portocale topite

Prajituri cu portocale topite
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Orange Meltaway Cookies. Această rețetă face 100 de porții cu 33 de calorii , 0 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de 7% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați prăjiturile topite cu var , prăjituri topite cu 3 ingrediente și prăjituri topite de Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie de copt și lăsați-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bloc De Ciocolată SemidulceBloc De Ciocolată Semidulce
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru într-un castron. Într-un alt castron, bateți untul și 1 1/2 cană de zahăr de cofetă împreună cu un mixer electric până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Extract De Rachiu Sau Extract De VanilieExtract De Rachiu Sau Extract De Vanilie
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
1 Lingurita Condiment Grecesc (recomandat: Insulele Mirodeniilor)1 Lingurita Condiment Grecesc (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
3
Se amestecă extractul de portocale, coaja de portocală rasă și ou. Se amestecă amestecul de făină și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
4
Puneți porțiuni de aluat de mărimea unei lingurițe, la aproximativ 2 inci una de cealaltă, pe foile de copt tapetate cu pergament. Fursecurile se vor întinde la aproximativ 1 1/2 inci când sunt coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
1/2 Kilogram De Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 14 minute, până când fursecurile devin maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
6
Scoateți din cuptor și cerneți restul de zahăr de cofetă pe fursecurile fierbinți. Se lasă să se răcească și se păstrează într-un recipient ermetic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista