Prajituri cu grit la gratar cu porumb la gratar si condiment chile cu porumb la gratar
Prajituri cu grit la gratar cu porumb la gratar si condiment de porumb-green Chile la gratar necesita aproximativ 3 ore si 30 de minute de la inceput pana la sfarsit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 610 de calorii. Pentru 4,32 USD per porție, primești un desert care servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână ardei, ceapă, mălai și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este solid. Încercați prăjiturile de crab cu condiment de porumb la grătar, pui la grătar cu cărbune în stil Sinaloa cu porumb la grătar, gust de fasole neagră și quinoa și dip de porumb la grătar și chile verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți cu unt partea de jos și părțile laterale ale unei tavi de copt de 9 pe 11 inci și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Spice Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
Echipamente pe care le vei folosi
Spice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
2
Încinge uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Porumb Alb Măcinat Cu Piatră
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Iute Poblano, La Grătar, Decojiți, Fără Semințe și Tăiați Mărunt
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa De Creveți (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se adauga vinul si se fierbe pana scade complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați bulionul și aduceți la fierbere. Adaugă încet făina de porumb, amestecând până când începe să se îngroașe. Se condimentează cu sare și piper, se reduce focul la mediu, se trece la o lingură de lemn și se continuă gătitul și se amestecă până când amestecul este omogen și moale, aproximativ 20 de minute. Dacă amestecul devine prea gros, amestecați puțină apă, ar trebui să fie o consistență turnabilă. Se amestecă boabele de porumb și se toarnă amestecul în tava pregătită și se întinde uniform. Se acoperă și se da la frigider până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Boabe De Porumb
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Tăiați amestecul de făină de porumb în pătrate egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
8
Încinge grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Ungeți prăjiturile pe ambele părți cu puțin ulei de canola și asezonați cu sare și piper. Prăjiturile se prăjesc până când devin maronii și ușor carbonizate pe fiecare parte, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți pe o farfurie și acoperiți fiecare prăjitură cu o parte din gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
11
Combinați porumbul, ardeiul ardei, ceapa, sucul de lămâie, mierea, uleiul și coriandru într-un castron mediu și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Lăsați gustul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire. Gustul poate fi preparat cu 8 ore înainte și păstrat la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.