Prajitura iubitorului de ciocolata

Tortul iubitorului de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 536 de calorii . Pentru 68 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr de cofetarie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ Tort cu curmale de ciocolată cu glazură de caramelă lipicioasă de ciocolată , Prăjitură de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere și prăjituri cu ciocolată și macaroane și Tort 7-Up...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă extractele.
Combinați făina, cacao și bicarbonat de sodiu; se adauga in amestecul smantana alternativ cu smantana. Bate doar până se combină. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Se toarnă într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Coaceți la 325° timp de 75-90 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Combinați fulgii de ciocolată, smântâna și untul într-o cratiță. Bucătar; se amestecă la foc mic până se omogenizează. Se răcește ușor. Se amestecă treptat zahărul de cofetă. Se amestecă extractul.