Prajitura Frosted Crunch Nr. Cupcakes
Frosted Toast Crunch Cupcakes-urile de la Moscova ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 199 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. Dacă aveți lapte, ulei vegetal, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Frosted Toast Crunch Cupcakes Cu Cheesecake De La Euro, Frosted Toast Crunch Inghetata De Cereale, și Frosted Toast Crunch Parfaits De Fructe De Padure.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă, 1 linguriță de vanilie și 1/2 linguriță de scorțișoară cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute. Îndoiți în cereale zdrobite. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mică până se combină. Bateți în lapte, 1 linguriță de vanilie și 1/4 linguriță de scorțișoară la viteză medie până devine pufos.
Pipă sau întinde glazura pe cupcakes.
Încingeți fiecare cupcake cu 1 bucată de cereale.