Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide

Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide
Ai nevoie de un desert fără gluten? Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 12. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 de calorii, 8 g de proteine și 37 g de grăsimi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită gălbenușuri de ou, ciocolată, lichior de cafea și ciocolată semidulce. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu un scor de lingură de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați prăjitura cu înghețată de ciocolată cu unt de arahide, prăjitură cu unt de arahide în tigaie {fără făină} cu înghețată caramel Macchaito și prăjitură cu înghețată cu ciocolată și unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți laptele și zahărul până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul se ingroasa si imbraca dosul unei linguri. Transferați rapid într-un bol; se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți în apă cu gheață și amestecați timp de 2 minute. Se amestecă smântâna și vanilia. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
5
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
6
Pentru prajitura, lasa albusurile sa stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-o cratiță grea mică, topește ciocolata și untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc; se bate gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Într-un castron mare, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul la maxim până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Se pliază în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Transferați într-un 13-in uns și înfăinat. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Coaceți la 325° timp de 20-25 de minute sau până când se fixează. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Tăiați în 12 bucăți.
12
Pentru sos, intr-un castron mic, batem galbenusurile si zaharul. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna groasă și pudra de espresso până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Bateți o cantitate mică în amestecul de gălbenușuri. Reveniți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Se ia de pe foc; se amestecă în lichior. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
15
Serviți prăjitura cu înghețată și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Ornați porțiile cu ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de ciocolată fără făină. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista