Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide

Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide
Ai nevoie de un desert fără gluten? Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 12. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 de calorii, 8 g de proteine și 37 g de grăsimi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită gălbenușuri de ou, ciocolată, lichior de cafea și ciocolată semidulce. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu un scor de lingură de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați prăjitura cu înghețată de ciocolată cu unt de arahide, prăjitură cu unt de arahide în tigaie {fără făină} cu înghețată caramel Macchaito și prăjitură cu înghețată cu ciocolată și unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți laptele și zahărul până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul se ingroasa si imbraca dosul unei linguri. Transferați rapid într-un bol; se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Puneți în apă cu gheață și amestecați timp de 2 minute. Se amestecă smântâna și vanilia. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
5
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
6
Pentru prajitura, lasa albusurile sa stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-o cratiță grea mică, topește ciocolata și untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc; se bate gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Într-un castron mare, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul la maxim până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Se pliază în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Transferați într-un 13-in uns și înfăinat. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Coaceți la 325° timp de 20-25 de minute sau până când se fixează. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
11
Tăiați în 12 bucăți.
12
Pentru sos, intr-un castron mic, batem galbenusurile si zaharul. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna groasă și pudra de espresso până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Bateți o cantitate mică în amestecul de gălbenușuri. Reveniți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se ia de pe foc; se amestecă în lichior. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
15
Serviți prăjitura cu înghețată și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Ornați porțiile cu ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de ciocolată fără făină. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista