Prajitura cu morcovi a lui Sigrid
Sigrid's Morcovi Cake este un desert care servește 12. Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 642 de calorii , 6 g de proteine și 30 g de grăsimi . Va fi un succes la evenimentul tău de Paște . O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 181 ar spune că a fost perfectă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Tort cu condimente cu morcovi și ananas , Cel mai bun tort de morcovi cu glazură de brânză și sos de mere, prăjitură cu morcovi .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă zahărul granulat, uleiul și ouăle într-un castron mare. Într-un alt bol, cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr și amestecați. Apoi adăugați morcovii și amestecați bine.
Se toarnă aluatul într-o tavă Bundt unsă și unsă cu făină și se coace până când este gata, aproximativ 50 de minute. Se lasa sa se raceasca complet.
Între timp, pentru glazură: Într-un castron mai mare, cremă untul și crema de brânză împreună.
Adăugați zahărul pudră și vanilia și amestecați. Apoi amestecați nucile pecan.
Întindeți cireașa pe prăjitura de morcovi răcită.
Mânca. Slab. Repetați după cum este necesar.