Prajitura Cocheta Cu Budinca De Lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de lămâie. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Saucy Mocha Budinca Tort, Cochet Mocha Budinca, și Tort Cu Budincă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Bateți gălbenușurile de ou ușor într-un castron mare la viteză medie; bateți în lapte, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează bine. Bateți zahărul, făina și sarea până se omogenizează. Îndoiți în albușuri bătute.
Se toarnă în caserola unsă de 1 litru.
Așezați caserola în tigaie pătrată, 9x9x2 inci, pe raftul cuptorului; se toarnă apă foarte fierbinte (adâncime de 1 inch) în tigaie.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cald sau rece cu frișcă. Puneți imediat la frigider orice tort de budincă rămas după servire.