Prajit De Pui Cu Ghimbir
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Prajitul de pui cu ghimbir ar putea fi o reteta uimitoare de incercat. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 304 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Un amestec de ardei gras, ardei gras, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită Gingered se amestecă pentru 2, Somon Gingered Se Amestecă Fry, și Carne De Vită Cu Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ketchup-ul, ghimbirul, sosul de soia și usturoiul; adăugați pui. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 15 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, amestecați ardeii și ceapa în 1 linguriță de ulei de canola și 1 linguriță de ulei de susan până când sunt fragede.
Îndepărtați legumele cu o lingură cu fante; păstrați cald. În aceeași tigaie, amestecați puiul și marinada în uleiul rămas timp de 3-4 minute sau până când nu mai este roz. Întoarceți legumele în tigaie; încălziți.
Serviți cu orez, dacă doriți.