Poșete phyllo de creveți cu sos Chermoula de roșii
Poșete de creveți Phyllo cu sos de roșii Chermoula ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, coriandru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Poșete elvețiene și Feta Phyllo, Poșete Phyllo cu dovlecei prăjiți, ardei și anghinare, și Poșete Phyllo Cu Verdeață Favan Și Ridiche Și Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa verde, usturoiul, chimenul și boia de ardei și saut până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Ceapă
Chimen
3
Adăugați creveți și saut până la fiert, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Se ia de pe foc. Se amestecă firele de fasole tocate, coriandru, pătrunjel și suc de lămâie. Condimentați umplutura cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Taitei De Celofan
Suc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz
Pătrunjel
5
Unt ușor foaie mare de copt. Stiva foi phyllo pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Tăiați foile în jumătate transversal pentru a forma optsprezece dreptunghiuri de 13x81/2 inci. Stivați toate dreptunghiurile. Folosind placa cu diametrul de 8 inci ca ghid, urmăriți cercul deasupra stivei phyllo.
7
Tăiați toate foile phyllo, formând optsprezece runde cu diametrul de 8 inci. Acoperiți rundele cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
8
Așezați 1 filo rotund pe suprafața de lucru; periați cu unt topit. Se acoperă cu a doua rundă phyllo; periați cu unt topit. Se acoperă cu a treia rundă phyllo; periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Se presară cu 1 linguriță pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
10
Așezați 1/16 din umplutură în centrul phyllo. Anexați de umplere prin colectarea phyllo și răsucire cu atenție de sus pentru a forma pungă.
11
Transferați punga phyllo pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul de runde phyllo, unt topit, pesmet și umplutură, formând 6 poșete phyllo în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Ungeți poșetele phyllo cu unt. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
13
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Coaceți poșetele phyllo până devin aurii și încălzite, aproximativ 12 minute. Legați cu grijă 1 arpagic în jurul secțiunii răsucite a fiecărei poșete phyllo, formând nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Transferați 1 pungă phyllo pe fiecare dintre cele 6 plăci. Puneți niște sos de roșii Chermoula în jurul fiecărei poșete phyllo și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sos
16
* Fidea cu fir de fasole (fidea uscată limpede, cunoscută și sub numele de celofan sau tăiței transparenți) sunt vândute pe piețele asiatice și în secțiunea de alimente asiatice a unor supermarketuri.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.