Poșete De Cerșetori De Somon Afumat

Poșete De Cerșetori De Somon Afumat
Nevoie de o felul principal pescatarian? Poșetele de cerșetori de somon afumat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, cremă de brânză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Poșete De Cerșetori, Poșete de cerșetori de ciocolată și zmeură / GIVEAWAY, și Pui Biriyani Cerșetori Pungi.

Instrucțiuni

1
Împărțiți prazul pe jumătate pe lungime. Clătiți sub apă rece pentru a îndepărta murdăria, îndepărtați capătul inferior alb și îndepărtați straturile. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați prazul în apa clocotită și gătiți timp de aproximativ 20 de secunde, îndepărtați și scufundați în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Scoateți prazul într-o tavă tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se usca. Când se usucă, tăiați fiecare strat de praz pe lungime în benzi de aproximativ 1/8 inch grosime și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Într-un bol mediu de amestecare combinați făina, sarea și piperul. Într-un alt castron mic, amestecați ouăle și laptele până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați amestecul de lapte în amestecul uscat, amestecând pentru a preveni cocoloașele, având grijă să nu suprasolicitați. Într-o tigaie mică de sote topiți untul până se rumenesc ușor și amestecați în aluat împreună cu arpagicul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați aluatul să se odihnească în timp ce faceți umplutura.
8
Într-un bol mediu de amestecare combinați toate ingredientele pentru umplutură, plierea somonului în ultima și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
9
Topiți o cantitate mică de unt într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați 2 uncii, aproximativ 1/4 cană, din aluatul de crep în tigaia fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se ia de pe foc și se înclină ușor pentru a acoperi întreaga tigaie uniform cu aluat. Reveniți la foc și gătiți până se rumenesc ușor pe partea de jos, aproximativ 50 până la 60 de secunde. Folosind vârful degetelor sau o spatulă de cauciuc, întoarceți cu grijă crepele și gătiți pe a doua parte timp de 10 până la 15 secunde. Puneți crepa gătită deoparte pe o foaie de copt pentru a se răci și repetați acest proces cu aluatul rămas. Ar trebui să facă 8 clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Când crepele sunt reci, întindeți-le pe o suprafață plană și cu o lingură așezați o parte din amestecul de somon afumat în centru împărțindu-se uniform între crepuri. Trageți crepa împreună pentru a forma o poșetă mică și legați partea superioară a crepei cu una dintre fâșiile de praz albite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
CrepeCrepe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
13
Serviți 1 sau 2 de persoană.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista