Pozole Rojo (tocană mexicană de porc și Hominy)

Pozole Rojo (tocană mexicană de porc și Hominy)
Rețeta Pozole Rojo (carne de porc mexicană și tocană de Hominy) se poate face în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 343 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 8366 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec dintr-o combinație de ambele, limes, can hominy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pozole Rojo-tocană de porc și Hominy, Tocană de porc și Hominy cu ardei iute roșii (Pozole Rojo), și Oala sub presiune Pozole (tocană de porc și Hominy).

Instrucțiuni

1
Fierbeți 5 litri de apă: umpleți un vas mare de 10-12 litri cu 5 litri de apă. Setați pe foc pentru a aduce la fierbere în timp ce continuați cu pașii următori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Prăjiți ușor ardeii iute, acoperiți cu 3 căni de apă fierbinte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Îndepărtați și aruncați tulpinile, semințele și venele mari din păstăile de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Încălziți o tigaie din fontă pe mediu înalt și prăjiți ușor păstăile de chili timp de câteva minute, până când încep să se înmoaie. Nu - i lăsa să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce ardeii iute se încălzesc, aduceți la fierbere o oală medie cu 3 căni de apă. Odată ce ardeii iute s-au înmuiat, scoateți oala cu apă clocotită de pe foc, adăugați ardeii iute în oală și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lăsați ardeii iute să se înmoaie în apă fierbinte timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Încălziți o lingură sau două de ulei de măsline (suficient pentru a acoperi fundul tigaiei) într-o tigaie mare saut la foc mediu. Se usucă bucățile de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați-le generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Lucrând în loturi, având grijă să nu înghesuiți tigaia sau să amestecați mult carnea, rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Chiar la sfârșitul rumenirii cărnii, adăugați 4 căței de usturoi tocat aproximativ în tigaie cu carnea, lăsați să gătească cu carnea aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați carne de porc și condimente într-o oală mare cu apă clocotită: odată ce carnea s-a rumenit, transferați-o în vasul mare de apă clocotită. Răzuiți orice bucăți rumenite în partea de jos a tigaiei și orice usturoi și adăugați-le și în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ominul clătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
7
Adăugați frunze de dafin, chimen și oregano. Când puneți oregano, smoosh împreună cu mâinile, astfel încât oregano să se rupă mai mult pe măsură ce intră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
8
Adăugați o lingură de sare. Aduceți la foc mic, reduceți focul și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Pregătiți sosul roșu purificând într-un blender ardeii iute, 2 1/2 căni sau cam așa ceva din lichidul lor de înmuiere, o linguriță de sare și 4 căței de usturoi. (Pentru a împiedica blenderul să creeze o presiune prea mare, este probabil cel mai bine să începeți cu ardei iute și usturoi și doar o cană de lichid în blender, apoi să adăugați restul de lichid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos RoșuSos Roșu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se strecoară sosul roșu printr-o sită, aruncând bucățile dure ale sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Adăugați sosul de chili roșu în oală cu carnea de porc și hominy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
HominyHominy
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați încă câteva lingurițe de sare. Reveniți la foc mic, reduceți focul la suficient de mare pentru a menține un foc mic, parțial acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Gatiti timp de 2 pana la 3 ore pana cand carnea de porc este complet frageda. Îndepărtați excesul de grăsime. Gustați pentru condimentare și adăugați mai multă sare după gust (probabil că veți avea nevoie de mai mult decât vă așteptați, poate o lingură sau mai mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Supa rezultată ar trebui să fie destul de brotoasă, deoarece veți adăuga multe garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
15
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
16
Asamblați garnituri: când vă pregătiți să serviți pozolul, puteți pregăti garniturile (feliați varza, tocați coriandrul etc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
17
Pentru a servi, aranjați garniturile în boluri pe masă și serviți supa pozole în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Lăsați oaspeții dvs. să aleagă și să aleagă ce garnituri ar dori pe pozole.
19
Serviți cu coji de tostada (sau chipsuri de tortilla dacă nu găsiți coji de tostada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Tostada ShellTostada Shell

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Rodney strong Knights Valley Estate Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Rodney Strong Knights Valley Estate Cabernet Sauvignon
Rodney Strong Knights Valley Estate Cabernet Sauvignon
Cabernetul Knights Valley 2015 este profund colorat și plin de arome de mure zdrobite, prune întunecate picante și zmeură sălbatică. Straturile complexe de condimente și ciocolată de pe gust sunt încadrate în taninuri bogate, catifelate, cu un finisaj lung persistent. Bucurați-vă cu mezeluri, pizza de pui la grătar, friptură la grătar cu ciuperci și carne de porc prăjită.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Revista