POUPON gri-șuncă glazurată cu compot de pere
Grey POUPON-șuncă glazurată cu compot de pere este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 22 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de pere în suc, amidon de porumb, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu glazură de arțar și gri, Varză de Bruxelles cu glazură de arțar și gri, și Gri POUPON Cochet pește.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă muștarul, siropul și cuișoarele; pus deoparte.
Scurgeți perele, rezervând 2 linguri. din suc. Tăiați fin perele; pune deoparte.
Se toarnă rezervat 2 linguri. suc de pere în cratiță medie. Se amestecă ardeii, ceapa și coacăzele; gatiti la foc mediu pana cand legumele sunt crocante-fragede, amestecand frecvent.
Adăugați 1/3 cană din amestecul de muștar și perele tocate; gatiti 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă amidonul de porumb și oțetul.
Se adaugă la amestecul de pere; se amestecă bine. Gatiti 2 pana la 3 min. sau până când amestecul ajunge să fiarbă și se îngroașă, amestecând continuu. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire superficială; acoperiți cu folie.
Coaceți 1 până la 1-1 / 2 ore sau până când șunca este încălzită (140F), descoperind și perindând cu amestecul de muștar rămas după 45 min. Felie de șuncă.
Se servește acoperit cu chutney de pere.