Poulet Grand-mère

Poulet Grand-mère
Poulet Grand-m ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.44 pe portie. O porție conține 290 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper crăpat, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Poulet de Grand-Mere, PÂTÈ GRAND-MÈRE, și Sos De Stridii " Grand-M Cormorbre.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare, fierbeți vinul și șalotele, amestecând des, până când lichidul se evaporă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați bulion în tigaie; se fierbe până se reduce la 1 3/4 căni, aproximativ 12 minute. Se amestecă pasta de roșii și jumătate de salvie; se fierbe la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă sosul într-un castron și se adaugă 1 lingură de ulei de măsline. Clătiți și ștergeți tigaia uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-un alt castron, combinați restul de salvie, muștar, cimbru și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Dintr-o parte lungă pe fiecare sân, trageți pielea de pui aproape liberă, lăsând atașată pe marginea opusă. Ungeți zonele expuse uniform cu amestec de muștar. Așezați cu grijă pielea la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Puneți tigaia la foc mare și adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline. Când este fierbinte, adăugați pui, pielea în jos și rumeniți bine, 2 până la 3 minute. Nu întoarceți bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți tigaia într-un cuptor de 450 și coaceți până când puiul nu mai este roz în partea cea mai groasă (tăiat pentru a testa), aproximativ 15 minute. Aruncați grăsimea din tigaie. Puneți fiecare bucată de pui, pielea în sus, pe o farfurie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați sosul în tigaie și amestecați la foc mare până la fierbere. Sosul de lingură în mod egal în jurul puiului. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista