Poulet Grand-mère
Poulet Grand-m ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.44 pe portie. O porție conține 290 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper crăpat, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Poulet de Grand-Mere, PÂTÈ GRAND-MÈRE, și Sos De Stridii " Grand-M Cormorbre.
Instrucțiuni
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare, fierbeți vinul și șalotele, amestecând des, până când lichidul se evaporă, aproximativ 12 minute.
Adăugați bulion în tigaie; se fierbe până se reduce la 1 3/4 căni, aproximativ 12 minute. Se amestecă pasta de roșii și jumătate de salvie; se fierbe la foc mediu timp de 2 minute.
Se toarnă sosul într-un castron și se adaugă 1 lingură de ulei de măsline. Clătiți și ștergeți tigaia uscată.
Într-un alt castron, combinați restul de salvie, muștar, cimbru și usturoi.
Dintr-o parte lungă pe fiecare sân, trageți pielea de pui aproape liberă, lăsând atașată pe marginea opusă. Ungeți zonele expuse uniform cu amestec de muștar. Așezați cu grijă pielea la loc.
Puneți tigaia la foc mare și adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline. Când este fierbinte, adăugați pui, pielea în jos și rumeniți bine, 2 până la 3 minute. Nu întoarceți bucăți.
Puneți tigaia într-un cuptor de 450 și coaceți până când puiul nu mai este roz în partea cea mai groasă (tăiat pentru a testa), aproximativ 15 minute. Aruncați grăsimea din tigaie. Puneți fiecare bucată de pui, pielea în sus, pe o farfurie; păstrați cald.
Adăugați sosul în tigaie și amestecați la foc mare până la fierbere. Sosul de lingură în mod egal în jurul puiului. Condimentează după gust cu sare și piper.