Potârniche într-o plăcintă cu pere
Potârnichea într-o plăcintă cu pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 234 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr suplimentar, jumătăți de pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pere, Bourbon-Plăcintă Cu Pere, și Fasole La Cuptor Cu Potârniche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte cinci jumătăți de pere; tocați perele rămase. Într-o cratiță mare, combinați perele tocate, afine, ananas și zahăr. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 4-5 minute sau până când au apărut niște afine. Se răcește timp de 30 de minute, amestecând de mai multe ori. Într-un castron, combinați făina, sarea și scorțișoara. Se amestecă amestecul de afine răcit.
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; margini de tăiere și flaut. Puneți amestecul de afine în coajă de patiserie; aranjați jumătățile de pere deasupra.
Coaceți la 400 de minute pentru 35-40 de minute sau până când se rumenesc și crusta (acoperiți marginile cu folie pentru ultimele 15 minute de coacere, dacă este necesar). Se răcește pe grătar.
Rulați patiseria rămasă. Folosind tăietori de prăjituri, tăiați frunze mici, pere mici și o potârnică.
Așezați pe o foaie de copt unsă; presărați cu zahăr, dacă doriți.
Se coace la 400 la 6-8 minute sau până se rumenesc.
Așezați potârnichea în centrul plăcintei cu frunze și pere în jurul ei.