Potpies Individuale De Pui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, pui, cremă de supă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Potpies Individuale De Pui, Potpies Individuale De Pui, și Potpies Individuale De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. dezghețați legumele într-un cuptor cu microunde timp de aproximativ 3 minute.
Tăiați 2 bucăți în sferturi, pentru a produce 8 bucăți egale. Înveliți interiorul a 4 Tigăi mici din folie de aluminiu (4 1/2 inci în diametru, 1 1/4 inci adâncime) sau 4 ramekine cu spray de gătit pentru legume. Căptușiți fundul fiecăruia cu un sfert de crustă, modelându-l cu degetele pentru a se potrivi. Într-un castron mare, amestecați supa și laptele; adăugați ingredientele rămase. Lingurați aproximativ 2/3 cană din amestec în fiecare tigaie sau ramekin. Top fiecare cu un sfert piecrust. Prindeți marginile împreună și tăiați orificiile de ventilație în partea de sus.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 35 până la 45 de minute sau până se rumenesc.