Potpies individuale de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 602 calorii, 19g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți curcan, tarhon, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Potpies Individuale De Pui, Potpies Individuale De Pui, și Potpies Individuale De Pui.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati cartofii, ceapa, morcovii si telina in ulei timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă curcanul, mazărea, cimbru, rozmarin, sare și piper; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Gât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte, bulion și smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă muștarul, caperele, ierburile, nucșoara, sarea, piperul și amestecul de cartofi. Împărțiți între șase unse 10-oz. ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/2 Cani De Biscuiti
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți foietajul într-un 13-in. x 9-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
La 8 Prune
5
Tăiați în șase pătrate.
6
Așezați câte o patiserie peste fiecare ramekin; apăsând pentru a sigila marginile. Bateți oul și apa; periați peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
8
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.