Potpies De Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpies de somon. Această rețetă face 6 porții cu 956 calorii, 34G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de scoici, file de somon, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Potpies De Pui, Ardei Iute, și Fructe De Mare Potpies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Pe o suprafață făinoasă, întindeți foietajul într-un dreptunghi de 13 pe 16 inci. Folosind o placă de 5 inci, tăiați 6 runde.
Transferați pe foaia de copt și periați cu 2 linguri de smântână.
Coaceți timp de 15 minute.
Într-o cratiță mare, fierbeți sucul de scoică și apa.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie; transferați pe o farfurie.
Adăugați somonul și fierbeți ușor timp de 4 minute; transferați pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 1/2 căni de smântână și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până se reduce la 3 căni, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă făina și untul; se amestecă treptat în sosul care fierbe până se omogenizează. Gatiti, amestecand, timp de 3 minute.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mic până când este crocantă; transferați pe o farfurie.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați rădăcina de țelină, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Se amestecă rădăcina de țelină, cartofii, slănina, mărarul, pătrunjelul, sucul de lămâie și coaja în sos; condimentează cu sare și piper. Îndoiți somonul și încălziți. Puneți tocanita în 1 boluri de 1/4 cană, acoperiți cu pufurile de patiserie și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.