Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar și Potpie de fenicul. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $4.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, sare și piper grosier, stoc de pește și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar cu ierburi, Seviche de homar cu fenicul la grătar, și Fenicul, Coaja Verde Și Penne De Homar pentru rețete similare.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Etienne Boileau Chablis cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.