Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci precum salvie obișnuită, frecată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Potpie de pui și legume rădăcinoase, Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, și Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin.
Instrucțiuni
1
Puneți morelele într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați bulion și încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la abur, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Cuptor
2
Lăsați să stea până când morelele sunt flexibile, cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
3
Pe măsură ce morelele se înmoaie, aruncați orice murdărie și resturi din ciupercile proaspete; tăiați și aruncați petele învinețite și capetele tulpinii decolorate (inclusiv tulpinile din shiitakes). Scufundați rapid ciupercile în apă și spălați-le pentru a le spăla, apoi ridicați-le și scurgeți-le (evitați să le saturați; sunt ca niște bureți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ciuperci Shiitake
Ciuperci Morel
Apă
4
Tăiați ciupercile mai late de 1 inch în felii longitudinale groase de 1/4 inch; lăsați-le pe cele mai mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Topiți untul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciuperci proaspete, șalotă, cimbru și salvie; se amestecă des până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Cimbru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Între timp, cu mâna, strângeți morelele în bulion pentru a elibera nisipul. Ridicați și stoarceți uscat. Turnați cu grijă bulionul de înmuiere morel într-o măsură de sticlă fără a deranja sedimentele; lăsați sedimentul în urmă și aruncați-l. Măsurați lichidul de înmuiere; dacă există mai puțin de 1 3/4 cană, adăugați suficientă apă pentru a face această cantitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Bulion
Apă
8
Se toarnă în tigaie. Clătiți vasul, întoarceți morelele în el, acoperiți generos cu apă și strângeți morelele în apă pentru a elibera orice granulație rămasă. Ridicați și stoarceți uscat; aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
9
Adăugați moreluri în tigaie și încălziți până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Clătiți feniculul; tăiați și aruncați tulpinile (rezervând frunze verzi cu pene), capătul tulpinii și petele învinețite. Tăiați subțire capul de fenicul în cruce. Tăiați 1/4 cană de frunze cu pene și rezervați câteva crenguțe (aruncați restul); acoperiți separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
11
Într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare, combinați fenicul, cartofii și napii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Nap
Fenicul
12
Se toarnă amestecul fierbinte de ciuperci peste legume; adăugați vin. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt foarte fragede când sunt străpunse, 5 până la 5 1/2 ore la scăzut, 4 până la 4 1/2 ore la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Vin
13
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și smântâna. Întoarceți aragazul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Adăugați amestec de amidon de porumb, frunze de fenicul tocate rezervate și spanac; se amestecă ocazional până când sosul clocotește, 10 până la 12 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Amidon De Porumb
Spanac
Fenicul
Sos
15
Spoon ciuperci-tocană de legume în boluri supa adanca (aproximativ 2 cani capacitate). Cu o spatulă largă, puneți o patiserie gruyre fierbinte pe tocană în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
16
Garnisiți, dacă doriți, cu crenguțe rezervate de frunze verzi de fenicul.