Potpie cu ciuperci și legume rădăcinoase

Potpie cu ciuperci și legume rădăcinoase
Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci precum salvie obișnuită, frecată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Potpie de pui și legume rădăcinoase, Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, și Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Puneți morelele într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați bulion și încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la abur, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea până când morelele sunt flexibile, cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
3
Pe măsură ce morelele se înmoaie, aruncați orice murdărie și resturi din ciupercile proaspete; tăiați și aruncați petele învinețite și capetele tulpinii decolorate (inclusiv tulpinile din shiitakes). Scufundați rapid ciupercile în apă și spălați-le pentru a le spăla, apoi ridicați-le și scurgeți-le (evitați să le saturați; sunt ca niște bureți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ciuperci MorelCiuperci Morel
ApăApă
4
Tăiați ciupercile mai late de 1 inch în felii longitudinale groase de 1/4 inch; lăsați-le pe cele mai mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Topiți untul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciuperci proaspete, șalotă, cimbru și salvie; se amestecă des până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Între timp, cu mâna, strângeți morelele în bulion pentru a elibera nisipul. Ridicați și stoarceți uscat. Turnați cu grijă bulionul de înmuiere morel într-o măsură de sticlă fără a deranja sedimentele; lăsați sedimentul în urmă și aruncați-l. Măsurați lichidul de înmuiere; dacă există mai puțin de 1 3/4 cană, adăugați suficientă apă pentru a face această cantitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
BulionBulion
ApăApă
8
Se toarnă în tigaie. Clătiți vasul, întoarceți morelele în el, acoperiți generos cu apă și strângeți morelele în apă pentru a elibera orice granulație rămasă. Ridicați și stoarceți uscat; aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Adăugați moreluri în tigaie și încălziți până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Clătiți feniculul; tăiați și aruncați tulpinile (rezervând frunze verzi cu pene), capătul tulpinii și petele învinețite. Tăiați subțire capul de fenicul în cruce. Tăiați 1/4 cană de frunze cu pene și rezervați câteva crenguțe (aruncați restul); acoperiți separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
11
Într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare, combinați fenicul, cartofii și napii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
NapNap
FeniculFenicul
12
Se toarnă amestecul fierbinte de ciuperci peste legume; adăugați vin. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt foarte fragede când sunt străpunse, 5 până la 5 1/2 ore la scăzut, 4 până la 4 1/2 ore la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
VinVin
13
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și smântâna. Întoarceți aragazul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați amestec de amidon de porumb, frunze de fenicul tocate rezervate și spanac; se amestecă ocazional până când sosul clocotește, 10 până la 12 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SpanacSpanac
FeniculFenicul
SosSos
15
Spoon ciuperci-tocană de legume în boluri supa adanca (aproximativ 2 cani capacitate). Cu o spatulă largă, puneți o patiserie gruyre fierbinte pe tocană în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
16
Garnisiți, dacă doriți, cu crenguțe rezervate de frunze verzi de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista