Potpie Amish cu aripi de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de țelină, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Potpie, Turcia Potpie, și Turcia Potpie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați aripile de curcan la articulații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Curcan
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați jumătate de curcan; gatiti 7 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și restul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în tigaie; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți curcanul în tigaie; adăugați 12 căni de apă. Aduceți la fierbere; degresați orice spumă de pe suprafața bulionului. Se amestecă sare, cimbru, piper și frunze de dafin. Reduceți căldura; fierbeți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți curcanul; se răcește ușor. Aruncați pielea și oasele; tocați gros carnea de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Așezați carnea de curcan într-un castron mediu; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați amestecul de bulion într-un castron mare; se răcește 1 oră la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 8 ore. Degresat solidificat grăsime de la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți amestecul de bulion într-un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
10
Adăugați carne de curcan, tăiței, pătrunjel și șofran; gătiți 6 minute sau până când tăiței sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.